Suuntaa auringosta

Ryhmän luonto-opastus n. 4km & 2,5 tuntia alk. 136€ (1-10henk.) Hinta sisältää 24% ALV.
Hintaan sisältyy myös turvallisuussuunnitelman laatiminen opastustoiminnan ajalle.

Tule muinaismatkailijoiden ihmeelliseen maailmaan.
1.4 - 31.10.2019

Luonnon suunnilla suunnistaminen virkistää ajatustoimintaa ja syventää ihmisen yhteyttä luontoon. Luonnosta ja taivaankappaleiden sijainnista saa aivan pienelläkin huomiolla merkittävää tietoa ilmansuuntien löytämiseen ja yön tähtitaivaalla riittäisi haasteita vaativammallekin navigointimatemaatikolle.

Kukaan ei eksy tällä retkellä. Suunnistajat pysyvät näköetäisyydellä toisiinsa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta suunnistamisesta. Osallistujat saavat käyttöönsä maastokartan ja suunnan näyttää luonto. Suunnistuksen "rasteina" toimivat luonnon omat kohteet ja luonnonkaunis eväiden nauttimispaikka. Kuljettava reitti on valmiiksi suunniteltu ja opas kulkee mukana.

Suunnistusretken aloitus- ja päätämispaikka: Teijon kansallispuistossa Kirjakkalan ruukin pato Hamarijärventie 62, Salo.

O O O

Retkeen varaudutaan omilla eväillä ja sään mukaisilla vaatteilla sekä metsämaastoon sopivilla jalkineilla. Omat reput ja istuinalustat sekä puhelimet mukaan(muista ladata). Myös juomavettä kannattaa varata riittävästi mukaan.

Reitti & opastus soveltuu normaalikuntoisille & perusterveille, tavallisille suomen kieltä puhuville aikuisille ihmisille. Nuoret ja lapset vanhempien valvonnassa.

O O O

Teijon retkioppaan (Kalevi Nuutinen) opastoiminta on vastuuvakuutettua. Ryhmänne ja tai sen jäsenet tarvitsevat matka tai vapaa-ajan vakuutukset vain omasta puolestanne.

Jos ja kun kiinnostut järjestämään omalle ryhmällesi tai porukallesi suunnistusretkeä luonnon omilla suunnilla Teijon kansallispuistoon Kirjakkalan ruukin läheisyyteen, niin laita spostia(tavoittaa parhaiten) yhteystietoihin.