Rento suunnistusretki

Suunnistuksen ryhmäopastus n. 4km & 2,5 tuntia alk. 136€ (1-10henk.) Hinta sisältää 24% ALV.
Hintaan sisältyy myös turvallisuussuunnitelman laatiminen opastustoiminnan ajalle.

Ota maastosuunnistus haltuun rennosti eväsrepun kanssa.
1.4 - 31.10.2019

Maastosuunnistus on antoisa harrastus, jonka voi toteuttaa maastokartalle merkityilä luonnon omilla kohteilla. "Rastit" on valittu valmiiksi retkeilymielessä kiinnostaville tai tarpeelisille kohteille.

Kukaan ei eksy. Suunnistajat pysyvät näköetäisyydellä toisiinsa. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta maastosuunnistamisesta. Tällä retkellä opitaan maastokartan ja kompassin käyttö sekä kuljettavien maastoreittien löytäminen. Osallistujat saavat käyttöönsä kartan&kompassin retken suunnistuksen ajaksi. Opas opastaa ja neuvoo suunnistusvälineiden käytön.

Suunnistusretken aloituspaikka: Teijon kansallispuiston Matildajärven P-paikka Matildanjärventie 84, Salo.

O O O

Retkeen varaudutaan omilla eväillä ja sään mukaisilla vaatteilla sekä metsämaastoon sopivilla jalkineilla. Omat reput ja istuinalustat sekä puhelimet mukaan(muista ladata). Myös juomavettä kannattaa varata riittävästi mukaan.

Suunnistusopastus päätty saavuttaessa viimeiselle rastille, joka on aivan aloituspaikan vieressä(näkyy). Kiitosten ja välineiden luovuttamisen jälkeen, ryhmällänne on mahdollisuus omatoimiseen omien eväiden nauttimiseen kauniin Matildajärven rantamaisemassa.

Reitti & opastus soveltuu normaalikuntoisille & perusterveille, tavallisille suomen kieltä puhuville aikuisille ihmisille.

O O O

Teijon retkioppaan (Kalevi Nuutinen) opastoiminta on vastuuvakuutettua. Ryhmänne ja tai sen jäsenet tarvitsevat matka tai vapaa-ajan vakuutukset vain omasta puolestanne.

Jos ja kun kiinnostut järjestämään omalle ryhmällesi tai porukallesi suunnistusretkeä Teijon kansallispuiston Matildajärven läheisyyteen, niin laita spostia(tavoittaa parhaiten) yhteystietoihin.