Leppoisa patikkaretki ruukkijärville

Ryhmän päiväretkiopastus n. 15km & 7 tuntia alk. 280€ (1-10henk.) Hinta sisältää 24% ALV.
Hintaan sisältyy myös turvallisuussuunnitelman laatiminen opastustoiminnan ajalle.

Näe komeimmat ruukkijärvimaisemat Teijon kansallispuistossa.
1.4 - 31.10.2019

Teijon retkioppaalla on valmiina turvallinen reittisuunnitelma ja tarjolla on jutun juurta alueen luonnosta ja ruukkikauden kiehtovasta historiasta.

Retken aloituspaikka: Kirjakkalan ruukkikylä tai vaihtoehtoisesti Teijon ruukkialue. Retken päätöspisteeksi voi valita paluun silmukkareittinä takaisin tai siirtymisen ruukkikylästä toiseen(Teijo-Kirjakkala).

O O O

Retken luonne: Retkeilyhenkinen omilla eväillä ja sään mukaisilla vaatteilla sekä metsäpolulle sopivilla jalkineilla. Omat reput ja istuinalustat sekä puhelimet mukaan(muista ladata).

Tauotus luonnonkauniilla taukopaikoilla: Kaksi lyhyttä(2x15min) evästaukoa ja keskivaiheilla yksi kunnon ruoka- ja lepotauko(1 tunti). Oma retkikeitin voi olla mukana tai ja kuumat/kylmät juomatermokset. Retkellä ei käytetä nuotiopaikkoja. Ruokatermoksia kannattaa välttää niiden ruokamyrkytysvaaran takia. Juomavettä kannattaa jokaisen varata riittävästi mukaan, ainakin 1½litraa + ruokavesi. Tiskaukset hoituu luonnonvedellä.

Reitti & opastus soveltuu normaalikuntoisille & perusterveille, tavallisille suomen kieltä puhuville aikuisille ihmisille.

O O O

Teijon puitteet ja palvelut tarjoavat myös upeita vaihtoehtoja onnistuneen retken yhteiseen päättämiseen ja rentoutumiseen.

Teijon retkioppaan (Kalevi Nuutinen) opastoiminta on vastuuvakuutettua. Ryhmänne ja tai sen jäsenet tarvitsevat matka tai vapaa-ajan vakuutukset vain omasta puolestanne.

Jos ja kun kiinnostut järjestämään omalle ryhmällesi tai porukallesi päiväretkeä Teijon kauniisiin ruukkijärvimaisemiin, niin laita spostia(tavoittaa parhaiten) yhteystietoihin.